Hogyan lesz nekem jogsim?

LEGEGYSZERŰBBEN: A  JELENTKEZÉS gombra kattintva , az ott leírtakat követve . Az elméleti tandíjat otthonról kártyával is lehet fizetni ( kb. 5perc) és máris kezdheted a tanulást.

Ezután a következő napok valamelyikén:

  1. Elsétálsz a körzeti orvoshoz, és kérsz tőle egy alkalmassági vizsgálatot (5000 Ft ha az általunk ajánlott orvost választod. Egyébként 7200Ft)
  2. Végigolvasod az e-learninges (számítógépes) kresztananyagot , majd a vizsgafelkészítő kérdéssort begyakorlod , figyelj rá,hogy ha nem tanulsz akkor kapcsold ki mert fogy az időd, ami 75 óra vagy 180 nap
  3. Ha kész vagy vele, és szeretnél vizsgázni , nyitvatartási időben gyere be az irodánkba.
  4. Hozd magaddal a vizsgaregisztrációs díjat.
  5. Az orvosi alkalmassági papírt  (ha még nem hoztad be ezt fénymásoljuk és küldjük a Vizsgabizottságra. az eredetit visszakapod . Legközelebb a jogsi kiváltásakor kell.)

De ha nem szeretnéd online intézni ezeket, inkább személyesen szeretnéd ,szívesen látunk az irodánkban és ha kell részletesebben megtudjuk beszélni a tudnivalókat.

 A beiratkozástól  számított  9 hónapon belül legalább 1 x el kell menned KRESZ vizsgázni, és 12 hónapon belül sikeres KRESZ vizsgát kell tenned. Sikeres KRESZ vizsga után 2 éved van sikeres forgalmi vizsgát tenni, egyébkét újra kell kezdened az egészet.

Ezen kívül el kell azt is döntened hogy a gyakorlati vezetést milyen ütemben: ALAP, PLUSZ vagy EXPRESS jogsi csomagban (részletesen a honlapunkon) szeretnéd tanulni. Igényeidnek megfelelően válassz.

  1. Amint megvan a Kresz vizsgád, (vagy már elötte is lehet ) 8 oktató közül kiválasztod a legszimpatikusabbat, ezt jelzed felénk és a választott jogsi csomagnak megfelelően kezdődhet a vezetés.
  2. Amint levezettük a kötelező óraszámot, és távot (min.29 óra, és 580 km “B” kat.) továbbá fel vagy készülve a Forgalmi vizsgádra, megyünk vizsgázni.
  3. ANGOL nyelven is kérheted az oktatást ha szeretnéd gyakorolni a nyelvet.
  4. Ezek után már csak az okmányirodába kell elmenni a jogsit megcsináltatni.
Kanyargós út naplementében