Hogyan lesz nekem jogsim?

LEGEGYSZERŰBBEN: A  JELENTKEZÉS gombra kattintva , az ott leírtakat követve . Az elméleti tandíjat otthonról kártyával is lehet fizetni ( kb. 5perc) és máris kezdheted a tanulást.

Ezután a következő napok valamelyikén:

  1. Elsétálsz a körzeti orvoshoz, és kérsz tőle egy alkalmassági vizsgálatot (5000 Ft ha az általunk ajánlott orvost választod. Egyébként 7200Ft)
  2. Végigolvasod az e-learninges (számítógépes) kresztananyagot , majd a vizsgafelkészítő kérdéssort begyakorlod , figyelj rá,hogy ha nem tanulsz akkor kapcsold ki mert fogy az időd, ami 75 óra vagy 180 nap
  3. Ha segítséget szeretnál kérni, mert nem értesz valamit szívesen állunk rendelkezésedre teljesen ingyenesen , munkanapokon 17-21 ig ,ha jönni szeretnél  előtte minképpen egyeztess az irodával. 
  4. Ha kész vagy vele, és szeretnél vizsgázni , nyitvatartási időben gyere be az irodánkba.
  5. Hozd magaddal a vizsgaregisztrációs díjat.
  6. Az orvosi alkalmassági papírt  (ha még nem hoztad be ezt fénymásoljuk és küldjük a Vizsgabizottságra. az eredetit visszakapod . Legközelebb a jogsi kiváltásakor kell.)

De ha nem szeretnéd online intézni ezeket, inkább személyesen szeretnéd ,szívesen látunk az irodánkban és ha kell részletesebben megtudjuk beszélni a tudnivalókat.

 A beiratkozástól  számított  9 hónapon belül legalább 1 x el kell menned KRESZ vizsgázni, és 12 hónapon belül sikeres KRESZ vizsgát kell tenned. Sikeres KRESZ vizsga után 2 éved van sikeres forgalmi vizsgát tenni, egyébkét újra kell kezdened az egészet.

Ezen kívül el kell azt is döntened hogy a gyakorlati vezetést milyen ütemben: ALAP, PLUSZ vagy EXPRESS jogsi csomagban (részletesen a honlapunkon) szeretnéd tanulni. Igényeidnek megfelelően válassz.

  1. Amint megvan a Kresz vizsgád, (vagy már elötte is lehet ) 8 oktató közül kiválasztod a legszimpatikusabbat, ezt jelzed felénk és a választott jogsi csomagnak megfelelően kezdődhet a vezetés.
  2. Amint levezettük a kötelező óraszámot, és távot (min.29 óra, és 580 km “B” kat.) továbbá fel vagy készülve a Forgalmi vizsgádra, megyünk vizsgázni.
  3. ANGOL nyelven is kérheted az oktatást ha szeretnéd gyakorolni a nyelvet.
  4. Ezek után már csak az okmányirodába kell elmenni a jogsit megcsináltatni.
Kanyargós út naplementében