Vélemények

Oktatás színvonala az elvártaknak megfelelt. Segítőkész, barátságos oktató, könnyen kezelhető autó. Ajánlom minden kezdőnek!
Viziné Tóth Mária

A segítőkészség és közvetlenség mellett a legnagyobb pozitívumnak azt tartom, hogy a B kategóriás jogosítványom gyakorlati részét 2 hónap alatt elvégeztem és ezt követően sikeres forgalmi vizsgát tettem.
Forgács Lili

Hihetetlenül hálás vagyok a Vancsura autósiskolának   hogy csupán 3 hetembe sem telt a forgalmi vizsgám. Nagyon rugalmasak és megértőek voltak, hiszen külföldön dolgozom és nagyon kevés időt töltök itthon. El sem hiszem, köszönöm 🙂
Lengyel Gábor

Bátran ajánlom mindenkinek! Szívvel lélekkel tanítanak alapos tudással engednek útra Vancsura János pedig számomra at év oktatója! Türelemmel Alázattal tanítanak Köszönöm hogy a részese lehettem!

Erika Bóna

Szuper csapat. Precízek, pontosak és nagyon segítő kész mindenki. Külön kiemelném az oktatómat Horváth Ágnes-t, türelmes profi és nagyon segítőkész. A legjobb oktató!!

Ati És Évi

Nagyon jó oktatóm volt, Vancsura Dávid személyében. Ha kellett megmondta keményen a frankót….egyébként viszont nagyon segítőkész és szimpatikus. Az irodában Gabi is nagyon kedves és segitőkész volt. Ajánlom mindenkinek az autósiskolát, és persze az oktatómat. 😊

Hajnalka Balogh

Október elején iratkoztam be a Vancsura Autósiskolához. Vancsura János volt a gyakorlati oktatóm, aki kedvességével, türelmével bíztatásával és szakértelmével nagyban hozzájárult a sikeres forgalmi vizsgámhoz. Mindemellett rengeteg hasznos tanáccsal látott el a vezetést, valamint az autóhasználatot illetően. Nyugodt szívvel ajánlom minden tanulni vágyónak!

Baka Izabella

Szuper iskola, rugalmasak és segítőkészek. Az óráim mindig jó hangulatban teltek, az oktatóm megértő és türelmes volt velem mindvégig. Bármilyen kérdésemre válaszolt, akármilyen butaság is volt az; ha kellett százszor mondta el ugyanazt, hozzáértéssel és hihetetlen türelemmel. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy elsőre sikerülhessen a forgalmi vizsgám. Ezúton is köszönöm még egyszer. Szívből ajánlom mindenkinek!

Bettina Szemlics

14 éves koromban megszereztem a segédmotoros jogosítványomat, és a pozitív élmények miatt számomra egyértelmű volt, hogy itt szeretném megszerezni a vezetői engedélyemet is. Ennek több oka is van: kedvesek, gyorsan és rugalmasan folyik az ügyintézés, az oktatómmal nagyon jól éreztem magam a vezetésnek során, nagyon sok dolgot megtanított nekem, és szívesen jártam az óráira.

Donát Berta