LEGEGYSZERŰBB: A  JELENTKEZÉS gombra kattintva , az ott leírtakat követve  ( kb. 5perc) és máris kezdheted a tanulást.

Vagy:

1, Elsétálsz a körzeti orvoshoz, és kérsz tőle egy alkalmassági vizsgálatot (5000 Ft ha az általunk ajánlott orvost választod. Egyébként 7200Ft)

 2. Nyitva tartási időben bejössz az irodánkba:

  • az orvosi alkalmassági papírral
  • Itt eldöntheted, hogy tantermi vagy e-learning oktatáson akarsz résztvenni .A tantermi oktatás választása esetén 40000 Ft foglalót kell befizetni, e-learning esetén vizsgadíjjal együtt: 58600 Ft-t kell összesen befizetni
3. E-learning választása esetén kapsz egy internetes elérhetőséget, hogy már aznap otthon el tudd kezdeni a tanfolyamot
 
4. Végigtanulod az e-learning (számítógépes) tanfolyamot
 
5. Ha kész vagy vele (jelzed nekünk, de mi is látni fogjuk) kérünk Neked KRESZ vizsgaidőpontot, kb 1-2 hét alatt kapod meg- A beiratkozástól 9 hónapon belül legalább 1x el kell menned KRESZ vizsgázni, és 12 hónapon belül sikeres KRESZ vizsgát kell tenned. Sikeres KRESZ vizsga után 2 éved van Sikeres forgalmi vizsgát tenni, egyébkét újra kell kezdened az egészet.
Ezen kívül el kell azt is döntened hogy a gyakorlati vezetést ALAP, PLUSZ vagy EXPRESS jogsi csomagban szeretnéd tanulni. Igényeidnek megfelelően válassz.

 

6. Amint megvan a Kresz vizsgád, 8 oktató közül kiválasztod a legszimpatikusabbat, ezt jelzed felénk és a választott jogsi csomagnak megfelelően kezdődhet a vezetés.
 
7. Amint levezettük a kötelező óraszámot, és távot (min.29 óra, és 580 km) továbbá fel vagy készülve a Forgalmi vizsgádra, megyünk vizsgázni.

8. ANGOL nyelven is kérheted az oktatást ha szeretnéd gyakorolni a nyelvet.